Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Afspraak maken

 

De praktijk wordt gevoerd door dr. N.L. Hoogsteder, dr. M.F. Leyzers Vis en dr. L.F.J. Timmers.

Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

Voor een afspraak kunt u in principe de hele dag bellen, maar bij voorkeur 's ochtends. U kunt ook online een afspraak maken.

Het lukt meestal wel (maar dus niet altijd!) om een afspraak te maken voor dezelfde dag. De assistente kan echter in het kader van het verspreiden van de drukte, vragen om een andere dag te komen. Als u graag op een bepaalde datum een afspraak wilt, zeker op een bepaalde tijd, verdient het aanbeveling een of enkele dag(en) van tevoren te bellen. 

Vragen van de assistente

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Een spreekuurconsult duurt gemiddeld 10 minuten. Heeft u echt meerdere klachten of vragen aan de huisarts? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda. We vertrouwen er op dat u hier zorgvuldig mee om zult gaan.

Wanneer het om medische redenen niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Vaste waarneming

Dokter Termeer, Dokter Metzemakers en Dokter Planten zijn onze vaste waarnemers. Hieronder staat een schemaatje voor de waarneming voor de komende weken:

Dokter Leyzers Vis: (Zie ook de opmerking bij "nieuws", Dkt. Leyzers Vis is in verband met ziekte afwezig. Daarom zijn er ook op andere dagen waarnemers aanwezig.)

5-11 (dr. Hoefman)

6-11 (dr. de Roo)

7-11 (dr. de Roo)

8-11 (dr. Hoefman)

12-11 (dr. Hoefman)

13-11 (dr. de Roo)

14-11 (dr. Venderbosch)

15-11 (dr. Hoefman)

16-11 (dr. Hoefman)

19-11 (dr. Hoefman)

20-11 (dr. de Roo)

22-11 (dr. Hoefman)

23-11 (dr. de Roo)

26-11 (dr. de Roo)

27-11 (dr. de Roo)

29-11 (dr. Hoefman)

(30-11 (dr. Hoefman)

3-12 (dr. hoefman)

4-12 (dr. de Roo)

5-12 (dr. Boer)

6-12 (dr. de Roo)

7-12 (dr. de Roo)

 

Dokter Hoogsteder:

5-11 (dr. v.d. Bilt)

12-11 (dr. v.d. Bilt)

22-11 (dr. v.d. Bilt)

29-11 (dr. v.d. Bilt)

6-12 (dr. v.d.Bilt)

 

Dokter Timmers:

9-11 (dr. Burger)

30-11 (dr. Termeer)

7-12 (dr. Termeer)