Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Openingstijden

 

 

 

De praktijk is iedere werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. De spreekuren zijn grotendeels 's morgens gepland. Bij dokter Timmers is er een middagspreekuur. Spreekuren zijn alleen op afspraak.

De praktijk is telefonisch vrijwel altijd bereikbaar. Wel vragen we u om zo veel mogelijk 's morgens, tot een uur of 13u.te bellen. De personele bezetting is dan optimaal. Ook is het dan gemakkelijker om eventuele vervolgacties te plannen. Bij uitzondering, als de assistente alleen is, kan het voorkomen dat er 's middags korte tijd via een bandje gemeld wordt dat de praktijk alleen voor dringende spoedgevallen te bereiken is.

 

Hoe snel een afspraak?

Ons streven is om mensen die bellen dezelfde dag nog te zien maar dat is lang niet altijd haalbaar. Soms lukt het pas om u 1 of (bij uitzondering) 2 dagen later te zien. Het verdient daarom de voorkeur om bij niet spoedeisende zaken, 1 of enkele dagen van tevoren te bellen. Uiteraard is het altijd mogelijk om spoedeisende problemen in overleg direct te zien.

 

Openingstijden van tot
Maandag 08:00 17:00
Dinsdag 08:00 17:00
Woensdag 08:00 17:00
Donderdag 08:00 17:00
Vrijdag 08:00 17:00