Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Wat mag u van ons verwachten?

Wij streven er naar om huisartsgeneeskundige zorg te bieden aan de inwoners van 's-Heerenberg en directe omgeving, op wetenschappelijk verantwoorde wijze, conform de NHG-standaarden en de laatste ontwikkelingen in de geneeskunde. Wij willen een breed pakket bieden, waar mogelijk sluiten we aan bij ontwikkelingen die het mogelijk maken diagnostiek of behandeling in eigen praktijk aan te bieden. We scholen continu en in ruime mate bij. We zijn kritisch op onszelf en u mag dat ook zijn. Als u opmerkingen of wensen hebt dan willen we het zeker horen. Om als huisarts (en als praktijk) goed te kunnen blijven functioneren, houden we echter wel graag vast aan een aantal praktijkregels, waardoor helaas niet iedere wens automatisch in vervulling zal kunnen gaan.

 

Waar nodig werken we samen. Inhoudelijk, met bijvoorbeeld specialisten, fysiotherapeuten, verloskundigen. Maar ook organisatorisch, in Hagro-verband (hagro=huisartsengroep), binnen de regionale huisartsenvereniging, met de zorgverzekeraar, of met de gemeente. Het voordeel van een kleine organisatie als onze groepspraktijk, is dat we snel op veranderende omstandigheden in kunnen

Per 1-11-2012 zijn wij officeel een NHG-geaccrediteerde huisartspraktijk. Meer informatie over dit kwaliteitskeurmerk kunt u hier vinden.