Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Huisarts in opleiding

In het kader van de specialisatie tot huisarts moet iedere arts nog een aantal jaren zelfstandig, maar wel onder toezicht, werken in de huisartsenpraktijk. Dr. Timmers en dr. Hoogsteder zijn verbonden aan de Radboud-universiteit te Nijmegen als huisarts-opleider. In deze praktijken werken daarom vaak zogenaamde AIOS (vroeger HAIO) mee, een "Arts In Opleiding tot Specialist (huisartsgeneeskunde)". De AIOS heeft zijn artsenopleiding afgerond en is bevoegd om zelfstandig te werken, maar werkt wel onder toezicht van de huisarts-opleider. Dat wil zeggen dat de mogelijkheid om te overleggen altijd aanwezig is en dat sommige zaken op enig moment van de dag nog gezamenlijk doorgenomen worden. Daarnaast vinden leergesprekken plaats met de huisarts-opleider.

De assistente zal bij het maken van een afspraak eventueel vragen of dat ook bij de huisarts in opleiding gepland kan worden. Als u dat per se niet zou willen kan het zijn dat uw afspraak pas later gepland kan worden.