Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

eConsult

Met eConsult kunt u via deze site een vraag stellen aan de medewerkers van onze praktijk. Beantwoording streven wij na binnen 24 uur, op werkdagen. Door omstandigheden (nascholing, nachtdienst, andere afwezigheid) kunnen we dit niet altijd garanderen.

Spoedgevallen
Neem bij spoedgevallen direct telefonisch contact met de praktijk. Bel de praktijk ook wanneer u twijfelt over de ernst van de klachten:0314-664334

Bel in geval van levensbedreigende situaties het landelijk noodnummer 112.

Uw vraag wordt net zo vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld als via telefoon of in de spreekkamer. Het antwoord vindt u op deze site, bij 'Overzicht vraag en antwoord'. Dit overzicht is alleen voor u toegankelijk, met uw wachtwoord.

Kies eerst een onderwerp of medewerker voordat u de vraag stelt. Extra informatie over de onderwerpen vindt u bij 'Toelichting'. Voor informatie over de medewerker klikt u op 'meer informatie'.